Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst gesloten door Oceans Specials en de klant. Deze overeenkomst komt tot stand wanneer de klant via deze site een bestelling plaatst en dan akkoord geeft dat de klant nota heeft genomen van deze algemene voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

Bestellen
Na het plaatsen van je bestelling krijg je automatisch een bevestigingsmail met een overzicht van jouw bestelde traktaties en of cadeaupakketten. Wij handelen bestellingen af op volgorde van ontvangen betalingen.

Prijs
Alle prijzen zijn in euro`s vermeld en zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.
Prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
De minimale orderwaarde exclusief verzendkosten is € 5.00

Betaling
Je kan betalen via vooraf overmaken of bij afhalen. Wij streven ernaar om jouw bestelling met traktaties binnen 3 werkdagen per post te verzenden na ontvangst van betaling. En streven er naar jouw bestelling met cadeaupakketten binnen 6 werkdagen te verzenden na ontvangst van betaling en bij een maximum van 5 pakketten. Is je bestelling groter dan 5 pakketten, dan streven wij er naar jouw bestelling binnen 10 dagen na ontvangst van betaling te verzenden.
Wij hebben het recht om de overeenkomst te laten vervallen als er binnen 7 dagen geen betaling heeft plaatsgevonden.

Verzending
Verzending geschiedt met PostNL of DHL, vanaf het moment van verzenden zijn wij niet meer aansprakelijk voor een langere levertijd dan staat aangegeven. Ook wij zijn afhankelijk van de vervoerder. Levert PostNL en/of DHL niet of niet binnen de gestelde termijn, dan kunnen wij hier geen verantwoordelijkheid voor dragen.

Aansprakelijkheid
Oceans Specials kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een bedrag hoger dan het factuurbedrag.

Garantie
Oceans Specials staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid. Bij productiefouten en/of ontbreken van onderdelen wordt de fout op kosten van Oceans Specials hersteld. Voorwaarde is echter dat je klacht binnen 7 dagen ontvangen is. Alle traktaties en cadeaupakketten worden met de hand gemaakt en samengesteld. Dat betekent dat er ook verschillen en kleine afwijkingen tussen de traktaties/cadeaupakketten kunnen zijn. Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zullen wij je vooraf inlichten. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst kosteloos te ontbinden. Oceans Specials kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen, modellen en teksten. Deze als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten en vorderingen die de koper ter zake van een tekortkoming in de nakoming van de verplichtingen van de ondernemer jegens de ondernemer kan doen gelden op grond van de wet en/of de overeenkomst op afstand.

Ruilen/Retourneren
Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Indien de gekochte traktaties en/of cadeaupakketten niet gebruikt of beschadigd is. Uitzondering hierop betreft traktaties en cadeaupakketten die etenswaren bevatten, een persoonlijke boodschap bevatten of op maat gemaakt zijn. Stuur binnen 14 dagen een mailtje naar info@oceansspecials.nl als je een artikel wilt  retourneren.

Na ontvangst van het artikel wordt het aankoop bedrag incl. verzendkosten binnen 2 weken terug gestort. Oceans Specials neemt alleen pakketjes welke voldoende gefrankeerd zijn in ontvangst en afhandeling.

Klachten
In geval van een geschil of een klacht zal Oceans Specials deze in behandeling nemen en in alle redelijkheid trachten op te lossen, in de zin van reparatie of vervanging. Is dit niet mogelijk dan wordt er overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag. Op deze regeling gelden onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.

Privacy policy
Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van de site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Wij  zullen jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan derde beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Ook is het NIET toegestaan om onze producten te gebruiken voor andere dan wel commerciële doeleinden dan waarvoor deze bedoeld zijn. Het is NIET toegestaan om foto`s van Oceans Specials te kopiëren. Tevens is het niet toegestaan om onze producten zonder toestemming door te verkopen aan consumenten voor commerciële doeleinden.

Contact
Voor vragen en/of opmerkingen en eventuele klachten kan je mailen naar info@oceansspecials.nl

Download de Algemene voorwaarden HIER als PDF bestand.

Opgesteld: 31 oktober 2016