Over ons

Wat ruim tien jaar geleden met veel creativiteit en enthousiasme begon als een leuke hobby startte, is in 2016 uitgegroeid tot Oceans. Waar ik alleen begonnen ben, doen we het nu samen.

Het maken van creatieve, uniek en goedgevulde cadeaupakketten is iedere keer de uitdaging die wij met plezier aan gaan. Wat past er bij de ontvanger, maar vooral ook wat past er bij de gever. Welke boodschap wil je als gever precies meegeven? Een mooi cadeaupakket hoeft altijd in een saaie, eenvoudige, grote doos te zitten. Het kan ook anders!

Voor ieder budget en iedere gelegenheid hebben wij een legio aan mogelijkheden. Zo hebben wij onlangs ons assortiment uitgebreid met heerlijke, creatieve en vooral leuke traktaties.  Geen grote dozen of ingepakte snoepjes, maar aantrekkelijke cadeaus en traktaties voor iedereen. Daar ligt dan ook datgene wat Oceans uniek maakt.

Op maat gemaakt en op de wensen van jou als klant afgestemd. Of het nu een kleur, thema of specifiek product is. Alles kan de basis vormen van jouw traktatie of cadeaupakket. Alles op onze website is met zorg en in overleg met onze klanten tot stand gekomen.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of ideeën? Dan horen wij die graag! Samen staan we sterk en kunnen we de perfecte traktatie en het perfecte cadeaupakket samenstellen.

Groeten,
Hananja & Milaine

#Volg ons op Facebook
#Volg ons op Instagram