Levertijden en verzending

Spoedlevering
Heb je de traktaties of een cadeaupakket met spoed nodig? Bel ons dan of stuur een Whatsapp bericht naar telefoonnummer 06-20110829. Op die manier kunnen wij je direct een indicatie van de levertijden geven.

Levertijd
Oceans Specials hanteert 2 verschillende levertijden. 1 voor onze traktaties en 1 voor al onze cadeaupakketten.

Vaak kunnen wij de traktaties binnen 3 a 4 dagen opsturen. Indien de levering langer zal duren, nemen wij bij ontvangst van de bestelling contact op.

De geschenkpakketten kunnen wij meestal binnen 5 a 6 werkdagen opsturen bij een afname van maximaal 5 pakketten. Bij bestelling van meer dan 5 pakketten, nemen wij contact met je op om datum van levering af te spreken.

Bestel je de traktaties ruim op tijd, dan worden de traktaties ruim voor de traktatiedatum naar je verzonden. De traktatiedatum kun je bij bestelling doorgeven in het vrije opmerkingenveld.

Alle bestellingen worden verzonden na ontvangst van je betaling. In geval van ophalen, is er eventueel de mogelijkheid contant of via Tikkie af te rekenen. Zakelijke bestellingen kunnen op verzoek op factuur geleverd worden.

Let op: Brievenbuspost is 1 a 2 werkdagen onderweg. Pakketpost wordt doorgaans de volgende dag afgeleverd (dus niet altijd). Vanaf het moment dat wij de order hebben verzonden zijn wij niet aansprakelijk voor de levertijd indien deze langer duurt dan normaal.

Verzendkosten
De cadeaupakketten en traktaties worden naar het door jou opgegeven adres gestuurd via PostNL of DHL pakket service afhankelijk van aantal en grootte. De verzendkosten buiten Almere bedragen € 6,75 (tot 10kg of 1 cadeaupakket). Binnen Almere bedragen deze € 1,95.

Bij bestelling van meerdere cadeaupakketten bedragen de verzendkosten € 14,95, in geval van levering op één adres. Geldt voor ieder pakket een ander bezorgadres? Dan bedragen de verzendkosten per cadeaupakket € 4,95 per stuk bij verzending buiten Almere en € 1,95 per stuk bij bezorging binnen Almere.
Heb je interesse in deze opties! Graag dan via telefoon of mail bestellen zodat we de kosten juist kunnen verwerken.

Heeft u als bedrijf een eigen verzendaccount, dan kunt u bij ons ook de verzendlabels aanleveren en zullen wij de pakketten onder die gegevens bij de vervoerder aanbieden.

De tarieven voor verzending zoals omschreven zijn incl. verwerkings- en verzendkosten.

Traktaties en cadeaupakketten bij ons afhalen
Woon je in Almere of in de buurt van Almere en wil je de traktaties liever bij ons ophalen? Dat mag natuurlijk ook. Wel maken wij hiervoor een afspraak met u. Wij hebben geen bezoekadres!

Bij bestelling kies je dan voor de optie afhalen in Almere. Nadat we je bestelling hebben ontvangen, nemen we contact met je op om een tijdstip af te spreken.

Verzenden naar België
Wij kunnen ook traktaties naar België verzenden. De verzendkosten bedragen dan € 14,95. De pakketten worden verstuurd via PostNL of DHL pakket service. Na het invoeren van uw bestelling kies je voor verzenden naar België. De verzendkosten worden dan automatisch aangepast. De tarieven voor verzending zoals omschreven zijn incl. verwerkings- en verzendkosten.