Lettertypes & kleuren

Kies je eigen lettertype en je gewenste kleur.  Niet iedere kleur of ieder lettertype is mogelijk. Bij de producten staat aangegeven welke mogelijk zijn. Wil je toch een van de andere lettertypes? Neem dan even contact met ons op.

De lettertypes die bij ons op dit moment beschikbaar zijn, zijn:

Staat het lettertype niet in de desbetreffende keuzelijst, dan is deze niet geschikt voor dat product. Mocht je een lettertype hebben gekozen die toch niet helemaal geschikt blijkt te zijn dan zullen we hierover contact met je opnemen. Mocht je gebruik willen maken van een ander specifiek lettertype! Neem dan even contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden. 


De kleuren bedrukking die op dit moment bij ons beschikbaar zijn, zijn:

Wij bedrukken onze producten met vinylfolie. Vinylfolie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Mocht er een stukje loslaten dan adviseren wij om de gehele sticker te verwijderen. Wij adviseren om de artikelen nog een aantal dagen te laten staan voordat je het in gebruik neemt en/of af te wassen ivm het drogen van de lijmlaag. Het artikel met de hand af te wassen en niet over de sticker te poetsen. Gebruik van de vaatwasser kan als resultaat hebben dat de sticker eerder los laat.
Vinyl is een sticker, door veelvuldig gebruik kan dit loslaten.